субота, 31. јануар 2015.

Another ordinary Saturday ♡

Hej drage moje!


Nisam pisala cele nedelje i dugo su mi se u glavi vrtele ideje za današnji post. Uglavnom, te ideje bile su recenzije određenih proizvoda. Međutim, moja sestra i ja smo odlučile da iskoristimo subotu za fotkanje.

Kako sam bila solidno obučena pomislila sam u sebi: a kako bi bilo da na blogu izbacim outfit post?
I eto ideje.

Tokom fotografisanja, zamenila sam kožnu jaknu kaputićem, tako da se nemojte čuditi što je na jednoj fotografiji kožna jakna, a na ostalim kaputić.

Što se tiče odevnih predmeta koje sam nosila na fotkama, kupljeni su po random buticima, osim čizama koje su Skechers, odnosno iz Office Shoes-a, i kape koju je ručno isplela moja tetka.

Lak za nokte koji sam koristila je Avon Stardust u nijansi Teal Glitter.












Nadam se da vam se dopao post, ukoliko jeste, dajte mi to do znanja u komentarima.
Izvinjavam se ako nešto nije kako valja, jer mi je ovo ipak prvi put da radim ovakvu vrstu posta.

Kao što znate, nakon 100 čitaoca na mom blogu vas očekuje veliko i lepo iznenađenje, tako da postanite moj čitalac. :)


LOVE, Angelina.

субота, 24. јануар 2015.

Kako imati više čitalaca? ♡


Ćao svima!

Par vas mi je postavilo pitanje o tome kako da imaju više čitalaca, s obzirom na to da ja moj blog imam tek nepunih tri meseca, a već imam više čitalaca od nekih blogerki koje mnogo duže imaju svoj blog.

Ja ću ovde napisati par nekih saveta o tome kako imati više čitalca, kojim sam se i ja sama služila kako bih ovo postigla.

Usput, nemojte misliti da je ovo neko uzdizanje moga bloga i tome slično, već je ovaj post namenjen onima koji su tražili da saznaju nešto više o tome.

Savet 1
Najbitnija je dobra reklama bloga, kao i čitanje i komentarisanje postova sa drugih blogova.

Kada kažem reklama, prvenstveno mislim na ostavljanje linka vašeg bloga u komentarima postova sa drugih blogova. Da bi vas čitaoci primetili, morate biti aktivni i komentarisati ostale postove, ali naravno samo ako ste lepo pročitali post, pa onda delite mišljenje. Ovo kažem jer ja prva mrzim one koji ni ne pročitaju post već samo napišu 'super' i ostavljaju reklamu. Tako da, obratie pažnju i na potrebe vlasnika tog nekog bloga.

Savet 2
Trudite se da vaši postovi budu što originalniji i da ne kopirate nikoga, kao i da redovno pišete postove.

U navođenju ovog saveta vam je manje-više sve rečeno. Znači ne kopirajte nikoga, trudite se da ideje za vaše postove budu što originalnije, kreativnije i maštovitije. Veoma bitna stvar je takođe i redovno pisanje posta, jer će čitaoci pre posećivati blog koji češće izbacuje postove od onog drugog koji čas izbaci post pa napravi dugu pauzu, pa drugi i tako dalje. Takođe su bitne i fotografije koje ubacujete prilikom pisanja posta. Mnogo ćete više pažnje privući ukoliko su fotografije iz posta vaše, nego preuzete sa nekog sajta. Trudite se da kvalitet fotografija bude što bolji.

Savet 3
Pitajte roditelje da li vam uopšte dopuštaju da napravite blog.

Ovo je važno zato što će vam biti lakše da pišete postove, sklapate saradnje, radite recenzije, ukoliko vaši roditelji imaju predstavu o tome šta radite. Ukoliko ne znaju, velika je verovatnoća da će vas jednom otkriti pa možda i zabraniti pisanje na blogu.

Savet 4
Budite kreativni i neka vaš dizajn bloga bude drugačiji od ostalih.

Neka dizajn bloga bude islključivo po vašem ukusu, jer će tako čitaoci najbolje imati uvid u boje koje volite, odnosno u vaš stil po kojem će vaš blog prepoznatljiv.

Savet 5
Smislite što originalniji naziv bloga.
Ova stavka je takođe jako bitna, pre svega jer vas tako čitaoci najlakše mogu pronaći na Google-u, ako su na primer čuli od nekoga za vaš blog. Trudite se da vaš blog ne bude sličan ostalim nazivima, mene mnogo nervira to što su sad svi u fazoni 'kutak, diary...' Jednostavno nemojte kopirati jedni druge već budite jedinstveni.



Nadam se da vam se ideja o ovom postu dopala i da sam pomogla savetima.

Imam pitanje za vas:
da li da promenim naziv bloga tako da sada bude angelscorner (Angel's corner)?  

Ne zaboravite da popunite anketu sa leve strane bloga.



LOVE, Angelina.

среда, 21. јануар 2015.

U stilu poznatih: Miranda Kerr ♡

Sreda je, odnosno, vreme je za rubriku 'U stilu poznatih'.
Mada, moram priznati da se i ja još uvek navikavam na novi raspored rubrika.

Malo me je delilo od toga da ovaj post ne završi na blogu danas, jer sam prepuna obaveza. Kao što znate škola je počela, a eto kod nas već nastavnici ispredavali lekcije, pa se moram baciti na učenje.

No, dosađivajući se na fejsu, pronašla sam članak magazina ELLE o Mirandi Kerr.
To mi je poslužilo kao inspiracija za današnji post, tako da sam odmah popunila polje 'Search' na Pinterestu. I da, eto ideje za post. Miranda Kerr je zvezda današnjeg posta. 

Što se tiče stila Mirande Kerr, odnosno stila popularnog Viktorijinog anđela, posmatrajući fotografije zaključujem da su svedenost i jednostavnost odlike njenog stila.

Odevni komadi koji najčešće upotpunjuju njen outfit su uglavnom jeans, oversized kaput i crne helanke ili pantalone.

Lepota: 10
Stil: 10
Ukupna ocena: 10


















Ne zaboravite da popunite anketu u levom gornjem uglu bloga kao i da me zapratite na youtube-u OVDE.

Nadam se da vam dopao post i malo noviji način pisanja ove rubrike, kao i ideja o ocenama. Nestrpljivo čekam vaše komentare i želje o tome koja bi se poznata ličnost mogla naći u sledećem postu. :)



LOVE,
Angelina.

недеља, 18. јануар 2015.

What's on my phone? ♡

Ćao svima!

Odlučila sam da i ja započnem svoj youtube kanal, pre svega jer mislim da je lakše neke stvari opisati videom nego slikama. 


U videima neću prikazivati svoje lice ali ću naravno pričati, i uglavnom će videi biti tipa DIY projekti, tutorials, i nešto slično ovom videu koji sam postavila danas.

Već duže vreme sam planirala da napišem post 'What's on my phone' ali sam shvatila da je bolje da snimim video jer ću na taj način vam bolje prikazati šta se nalazi na mom telefonu.

Moj youtube kanal posetite OVDE.

A evo i mog prvog videa, nadam se da ćete uživati i da će vam se svideti.



P.S. Ako vam se dopao video, zapratite moj kanal na youtube-u. :)

Imate anketu na levoj strani bloga, želela sam da znam kakve tipove postova najviše volite, pa bih vas zamolila da je popunite. Hvala unapred. :)

LOVE,
Angelina.

четвртак, 15. јануар 2015.

Uređeni Haos! ♡

Hej dragi moji!

Neću puno da vas gnjavim, odmah prelazim na stvar.

Preko stranice Uređeni Haos naručila sam savremeni ženski planer. Iskreno jeste za malo starije žene, mada uklopiću se tu nekako. Planer mi je ove godine itekako potreban, pre svega zbog prijemnog, zbog toga što želim da svoje telo dovedem u red, itd.


Zašto sam se baš odlučila za ovaj planer? 
Pre svega, kada vam budem postavila fotkice unutrašnjeg dizajna planera, shvatićete i sami. Za dizajn kao i organizovanost samog planera imam sve reči hvale!

Cena i poštarina? 
Ukoliko ste zainteresovani za planer, za cenu i poštarinu, kao i načine slanja i plaćanja, obratite se Uređenom haosu. Samo bih da napomenem da planer vredi svaki dinar.

Možete takođe i birati dizajn korica, ja sam odabrala najnoviji dizajn. :)

Evo i fotkica. :)
Uz planer, na poklon od Uređenog Haosa, dobijate i mali TO-DO blokčić.

Dizajn korice.
Na početku jedna lepa misao.

Kalendar i ciljevi za 2015. godinu.

Sadržaj.

Mesečni planer - po 2 strane za svaki mesec. 

Lepota i zdravlje, gde upisujete kad imate zakazano kod frizera, kozmetičara, lekara...

Kućni budžet, gde upisujete koliko ste zaradili, koliko uštedeli i koliko potrošili.

Planiranje sezonskih kupovina.

Planirajte i kako da ispunite slobodno vreme. 

Planiranje putovanja.

U pitanju je prikaz svih nedelja u godini. Jedna nedelja zauzima jednu stranu.

Rezime 2015. godine.

Mesto gde možete zabeležiti neke ukusne recepte.

Na samom kraju, vaše beleške.





E pa, to je to. Nadam se da vam se dopao ovaj post, puno sam truda uložila u fotografisanje i uređivanje fotkica. Postanite moj čitaoc/čitateljka jer vas sa 100 čitatelja, očekuje veeeliki giveaway. :)

Ukoliko vam se dopao planer i želeli biste da ga posedujete možete ga poručiti na njihovoj facebook stranici Uređeni haos - planer za savremenu ženu ili na njihovom facebook profilu Uređeni Haos.




Love,
Angelina.

уторак, 13. јануар 2015.

DIY Home Decor #2 ♡

Paa ćao svima!

Želim da vam odmah na početku nagovestim da postovi neće biti tako česti ove godine. Pre svega, počinju pripreme i sva frka oko prijemnog, tako da želim da višak slobodnog vremena iskoristim na bolji način. Naravno, blog neće biti zapostavljen, u glavi imam puno DIY projekata i raznih ideja za postove. Navikli ste da su rubrike raspoređene tako da 'U stilu poznatih' ide utorkom, 'Chilling with Shine' četvrtkom, i random post subotom, međutim rešila sam da to promenim i biće ovako: 'U stilu poznatih' će ići sredom, random post subotom, a 'Chilling with Shine' kad imam slobodnog vremena, pa eto ispišem post za ovu rubriku.

Nisam pisala nedelju dana jer me i dalje drži prehlada, i počela sam da primam boce, mada mislim da je to bolja preventiva od raznih tabletica i tome slično.

Poznata sam po tome što na početku posta uvek skrenem sa teme, pa eto da vas ne bih više smarala počećemo! :)

Ovaj DIY projekat je u stvari Memory Jar, odnosno teglica uspomena. Njena svrha je da se na sitnim papirićima upisuju uspomene tokom godine i na kraju godine je otvorite i pročitate sve uspomene sa papirića. Meni je ovo divna ideja i odlučila sam da pokušam da je napunim do kraja, tj. da ubacujem papiriće u nju do kraja godine.

Za ovaj DIY potrebni su vam:

- tegla
- mašnica
- papir
- lepak
- makaze
- šljokičasti lak za nokte
- hemijska olovka


Na papiru hemijskom iscrtajte oblik nalepnice i napišite u sredini 'Memory Jar 2015' ili 'Teglica uspomena 2015'. Zatim isecite makazama ali ne po liniji već ostavite malo razmaka kako bi ta nalepnica delovala lepše.


Lepkom (ja sam koristila selotejp) pričvrstite nalepnicu za teglu a zatim uzmite lak za nokte i sa obe strane nalepnice nalakirajte. 


Na red dolazi mašnica, koju sam sama napravila (ukoliko želite DIY za mašnicu pišite mi u komentarima), nju zalepite na vrhu nalepnice.


Vaša teglica je spremna za korišćenje. Potrudite se da papirići, koje budete ubacivali, budu različitih boja.
  

Nadam se da ste uživali i da vam se dopao post, ko odluči da napravi teglicu neka mi pošalje sliku u inboxu stranice na fejsu: OVDE! :)


LOVE,
Angelina.

уторак, 6. јануар 2015.

Favs of 2014! ♡

Hej drago društvance!

Izvinjavam se svim svojim čitaocima što u skorije vreme nisam pisala postove, ali razumite me, jer me muče  temperatura i kašalj od 1. januara.

Da ne bih sada dužila o tome, želim da vam čestitam Novogodišnje praznike, a svim Hrišćanima pravoslavne veroispovesti želim srećan Badnji dan kao i predstojeći Božić. :)   

Kako bih vam se, na neki način, odužila što malo duže nisam napisala post, rešila sam da ovaj, koji trenutno pišem, bude što bolji, interesantniji i kvalitetniji.

Tema današnjeg posta je: Favs of 2014!
Odnosno Favoriti 2014 godine.


Pošto će u ovom postu biti puuuno sličica, odlučila sam da bude manje teksta, ali naravno ispod svake slike stajaće kratki mali opis. :)

Baby lips mi je u prošloj godini, što se tiče nege usana, mnogo pomogao! Redovnim nanošenjem (svakodnevno), nijednom mi nisu ispucala usta.


Ovo što vidite na slici je ustvari neka vrsta gela iz Neutrogene. Ovaj gel sam kupila po preporuci radnice u Lilly-ju i služi za uklanjanje mitisera. Sve što na njemu piše je tačno, delotvoran je već od prvog ispiranja lica njime. 


Ovo je bila moja omiljena ogrlica u toku prethodne godine, na prvi pogled možda ne deluje lepo, ali verujte mi slaže se sa svim komadima odeće.


Nisam opsednuta parfemima, posebno ne puno slatkastim notama mirisa, međutim ovaj krši pravila. U pitanju je uzorak u broju 303 (stvarno ne znam kako se zove).


Ova traka u stilu Sare Jo je odličan način da od dosadne frizure napravite zabavnu. Stavljala sam je čitavo leto, kupljena je u New Yorker-u, i ukoliko ih opet ugledam u prodaji planiram da kupim još, različitih boja.


Ovo su obične naočare za Sunce, na koje sam slučajno naletela u trenutku kada su mi baš trebale, nisu brendirane i bile su povoljne, a po mom mišljenju, odlično mi stoje.


Ja ne bih bila ja da se Cedevita ne nađe u mojim favoritima, pila sam je bukvalno non-stop (izvinjavam se što nema folije ako vam to smeta). 


Rukavice iz Avona, koje posedujem već duže vreme. Prilično su zanimljive jer se mogu nositi na dva načina.


I evo tog mog omiljenog laka za nokte. U pitanju je Essence Colour & Go u nijansi 129 the boy next door. 


Ovaj karmin sam kupila skoro. Nyx Mat karmin u nijansi 21. Malo je tamniji, zbog čega sam se pomalo pokajala, jer je nijansa u prodavnici i napolju drugačija, međutim našla sam način na koji ga nosim. Stavim prvo Baby Lips Pink Punch, pa zatim i ovaj karmin, i onda se to savršeno prilagodi mom tenu.

Veoma hvaljeni Nyx-ov proizvod. Soft matte lip cream, odnosno, karmin u formi sjaja koji kad se nanese, posle nekoliko sekundi postaje mat na usnama. Ja ga koristim sa podlogom (prajmerom) za lepšu (svetliju) boju. Nijansa je Transilvanya, a miris je nalik pudingu od vanile. Savršenstvo jedno!

Ovo je takođe mat karmin (verovatno ste do sada shvatili da njih najviše preferiram) koji sam prvo kupila, još na početku prethodne godine. Tražila sam dugo tu hot pink nijansu, pronašla sam je, kupila karmin, i definitivno se nisam ni malo pokajala.
Probajte i vi, nemojte da vas zavara to što je marka Golden Rose.

Nezaobilazni favorit je apsolutno moj telefon (LG G2)!


Časopisi su mi ispunili godinu modom, savetima, itd. A onaj koji ja preporučujem tinejdžerkama, između ostalog, je i HEJ!


Ove dve knjige su favoriti, međutim Bezazlene laži (Keti Hopkins) sam pročitala, a sa knjigom Krive su zvezde (Džon Grin) se još vučem, ali mi se dopada pa je svrstavam u favorite.


Još nekoliko komada nakita. Prvi prsten je iz Avon-a, minđuše i drugi prsten nisu brendirani.


I poslednja, ali ne i manje bitna je maskara, Avon LUXE, koju sam definitivno najviše koristila i za koju imam samo reči hvale.



Nadam se da vam se dopao post, ako jeste komentarišite i postanite moj čitaoc/čitateljka (sa leve strane bloga u gornjem uglu).

Šaljem vam punooo poljubaca! :*



LOVE,
Angelina.