субота, 28. март 2015.

Addicted to Tumblr! ♡


Svi smo mi na neki način zavisni od društvenih mreža. Facebook, Instagram, Twitter, Tumblr, Blogger, Pinterest, We Heart It... su neke od najposećenijih društvenih mreža.
Iskreno ja imam puno naloga na različitim društvenim mrežama, jedina mreža na kojoj nemam nalog je Twitter jer mi je nekako nezanimljiv.
E sad, kada bi me neko pitao da od gore navedenih, izdvojim jednu društvenu mrežu koju najviše koristim, u uži izbor bi ušli Facebook, Instagram, Blogger i Tumblr, a prvo mesto bi definitivno zauzeo Tumblr.

Nalog na Tumblr-u imam više od dve godine i za te dve godine imam 6543 pratioca, čiji broj neprestano raste.
Postoje dani kada ne reblogujem ništa, a postoje i dani kada sam u stanju da po ceo dan listam i reblogujem različite sličice i citate.
I da, slobodno mogu reći da postajem zavisna, jer kada mi postane dosadno prva stvar koja mi pada napamet je Tumblr i reblogovanje sličica.
Pošto smo na početku najbolja drugarica i ja pravile fotografije sa tekstom za profil na Tumblr-u, odlučile smo da naziv naloga bude najbolje-drugarice, i taj naziv je ostao i dan danas, iako sada samo ja koristim taj nalog i samo ja 'pravim' fotografije sa tekstom.

Postoje nalozi raznih tipova, kako depresivni tako i humoristički, ali naravno postoje i avanturistički i ljubavni i modni.
Na mom blogu uglavnom balansiraju dve boje a to su plava i bela. Prezadovoljna sam temom i pozadinom i kako sam sve to uklopila i ne planiram ništa da menjam.

Moj nalog posetite > OVDE < i zapratite me ako i vi imate nalog.

Ja sam za vas izdvojila par najlepših fotografija koje sam u poslednje vreme reblogovala. Uživajte!






























Nadam se da ste uživali! U komentarima mi ostavite linkove ili naziv vašeg naloga na Tumblr-u kako bih vas zapratila.

петак, 20. март 2015.

Makeup Swap with Fashionholicyeahh! ♡



Prošli vikend je uglavnom protekao u razgovoru sa Katarinom, kako bismo ostvarile zajednički post.
Odlučile smo se za MakeUp Swap, odnosno razmenu šminke, jer nam je to bilo najzanimljivije.
Poenta svega ovoga, jeste da onaj kome šaljete šminku ne zna šta ste mu sve nakupovali. Inače budžet je 1000 dinara.
Iskreno ona i ja smo pričale o tome šta ne volimo, šta volimo, šta nam treba i ne treba, tako da smo već imale uvid u to šta bismo mogli da kupimo jedna drugoj. Naravno, kada smo pričale o tome šta od proizvoda najviše koristimo nismo navele tačan brend, nijansu,.. jer bi to ipak trebalo da bude iznenađenje.

Ovde ćete videti šta sam ja dobila od nje, a na njenom blogu Fashionholic-yeahh, možete pogledati šta sam ja njoj kupila.



1. Karmin Essence u nijansi 12.
Ovo je proizvod koji mi se najviše dopao jer sam dugo tragala za koralnim karminom, a uostalom obožavam brend Essence. Međutim, ovo nije baš koralno-crvena nijansa, već ima u sebi i neki pink pigmenat što mu daje još lepšu boju.

 2. Maybelline Colorama lak za nokte u nijansi 319.
Boja ovog laka, identična je boji karmina, tako da se super slažu. Ovo nije čista pink boja, već se kroz nju proteže neki sedefasti sjaj koji i nije tako primetan kada se lak nanese na nokte.

3. DM Alverde baza za senku za oči.
Ovo je nešto što sam dugo htela da isprobam. Katarina je rekla da ona ima istu ovu bazu i da je odlično služi. Ja još uvek nisam imala prilike da senku nosim duži period kako bih proverila funkcionalnost ove baze, ali verujem da će utisci biti pozitivni.

4. S•he stylezone senka za oči.
I poslednja, ali ne i manje bitna, je ova zlatna senka za oči. Na mojoj ruci izgleda braon, ali je baš zlatna. Inače mala senkica u praktičnom pakovanju, super je kad se stavi preko neke tamnije senke.


Nadam se da vam se dopao ovaj post.
Pišite mi u komentarima koji se vama proizvod najviše dopao.

Ne zaboravite da lajkujete moju facebook stranicu OVDE.


LOVE,
Angelina.

субота, 14. март 2015.

Instagram Week + DIY! ♡

Ćao drage moje!
Kao što znate, ne volim puno da dužim pa ću odmah početi.

DIY

Za ovaj DIY projekat biće vam potrebno:
- ram za fotografije
- odrađena fotografija

Sve što vi trebate da uradite je da na nekom programu za uređivanje fotografija ubacite neku lepu pozadinu na kojoj ćete ispisati neki motivacioni citat i po želji umetnuti vašu fotografiju, možete dodati i neke detalje kao što sam ja cvetiće.
Postupak za dalji rad je krajnje jednostavan. Ukoliko imate štampač u boji, jednostavno odštampajte fotografiju, a ukoliko ne odite do obližnje fotografske radnje da vam izrade fotografiju. Nakon što ste to uradili, ubacite fotografiju u ram i okačite je o zid.
To je to. Prosto, a veoma lepo.

Evo primera nekih pozadina koje bi vam poslužile:


Instagram Week

Ove nedelje sam bila aktivnija na instagramu nego inače i mogu vam reći da se to isplatilo.
U nastavku listajte fotografije i saznajte kako. :)

P.S. Zapratite Instagram profil mog bloga, na kome svakodnevno postavljam razne fotkice.

Klik ---> @shine_perfection.

@shine_perfection

@shine_perfection

@shine_perfection

@shine_perfection

@shine_perfection

@shine_perfection

@shine_perfection

Tamara me je zapratila na Instagramu i ja vam ne mogu opisatu moju sreću u tom trenutku, međutim sutradan me je otpratila. Otkrila sam 'njen sistem', a to je da svako veče zaprati 300-400 osoba na Instagramu pa ih sutradan otprati i zaprati novih 300-400 i sve tako. Možda se i vama posreći da vas zaprati.

Aaa, Amolusso, još jedna naša blogerka, me je takođe zapratila. Prati me još uvek i lajkuje mi poneke slike. :)

Tamara je takođe lajkovala fotografiju na kojoj sam je označila. :)

Da li sanjam? Chiara Ferragni sa bloga theblondesalad, koja na Instagramu ima 3,4 miliona pratioca mi je upravo lajkovala fotografiju na kojoj sam je označila!

Nataša je takođe naša blogerka sa bloga natasablair, ona me takođe prati na Instagramu.

Iz Zoraninih i Tamarinih postova možda već znate ko je Marija Andrić. Za one koji ne znaju, to je cura koja fotografiše naše poznate blogerke.

I za sam kraj, kao šlag na tortu, Zorannah je lajkovala moju fotografiju! :)


 Nadam se da vam se dopao post i da ste uživali čitajući ga, kao ja dok sam ga pisala. Šaljem vam veliki poljubac! :*



LOVE,
Angelina.