понедељак, 11. мај 2015.

Chilling with Shine: Mini putovanje, utisci i mini kupovina ♡


Beating the drum like dam-di-di-day, okej okej postala sam opsednuta ovom pesmom čiji ću vam link ostaviti na kraju posta. Nego, tema ovog posta jeste mini putovanje koje nije bilo van Srbije, pa je zato mini, hah.
Iako grad u kojem sam bila (ne bih da spominjem) i nije tako veliki, ja sam izdvojila zaista zanimljive trenutke. Dok smo putovali ja sam snimala put uz muziku i oduševljena sam rezultatom. U videu se vidi kako džip izleće na put baš u ritmu muzike.
Taj video možete pogledati OVDE.


Dobro, pa prva slika je za pojesti, ali bukvalno. :D
Nema šanse da posetim neki grad a da ne pojedem nešto, u ovom slučaju to je bila pizza i moram vam priznati da je jedna od najboljih koje sam probala.
 Mnogo mi se dopala ova fontata, iako je klasična, ali sam je uslikala jer sam zamislila da bi na blogu izgledala fantastično.
 Evo je još jedna sličica, pa možda neko prepoznaje grad.
Onda smo svratili u DM naravno jer u mom gradu nema ni DM-a ni Lilly-ja. Ja sam skroz zaboravila na reklamu koja se non-stop pojavljivala dok sam gledala televiziju, odnosno reklama u kojoj su nagovestili da će u periodu od 5. do 9. maja sve biti na popustu 15%. Mi smo kupovali sve normalno i na kraju kada smo uzeli račun i onda videli da smo sve proizvode platili manje nego što zapravo jesu, setila sam se reklame. :D
  Prva stvar koju sam uzela je Essence quattro eyeshadow i odmah ću je pohvaliti jer je savršena. Ukoliko želite detaljnu recenziju senki i ostalih proizvoda iz posta, pišite mi u komentarima!
 Sledeći je ovaj Ebelin sunđerčić za ravnomrno nanošenje pudera, korektora ali i ujednačavanje prilikom konturisanja. Konačno sam ga našla i mislim da je vrlo dobar.
 Paaa... skoro nijedna kupovina u bilo kojoj drogeriji ne može da prođe a da ja ne uzmem neki lak za nokte. U ovom slučaju to je bio Essence The Gel nail polish. 
 Ehh, ove sveće su tako dobro mirisale, a ja prosto obožavam mirišljave sveće. Iskreno, nikad nisam uspela da pronađem neke koje zaista mirišu da se oseća cela soba, pa tako nisam ni ovima nešto zadovoljna ali su okej sa obzirom na cenu i količinu (ima ih 18 u pakovanju).

Nadam se da vam se dopao post i čitamo se uskoro! :D

I pesma koja će obeležiti ovaj post je Hey Mama.



недеља, 3. мај 2015.

Avon New-in! | Avon noviteti! ♡

Odmah želim da vam se izvinim što post nije izašao juče. Juče je bilo tmurno i ne znam za vas, ali kod je mene je kiša dosađivala ceo dan, tako da nisam imala prilike da uslikam proizode koje sam planirala da vam predstavim u ovom postu.

Moja mama se pored svog posla još bavi i Avon-om, tako da imam tu privilegiju da non-stop nešto naručujem i uzimam ako mi se svidi. Ponekad ne naručim ništa, a ponekad naručim svašta (da nadoknadim i ono kada ništa ne naručim).
Ovoga puta na mojoj listi za narudžbinu našli su se:
- Extra lasting karmin u nijansi 'Pretty in pink'
- Bright start tečna fondacija za svežiji izgled u nijansi Nude
- Minđuše 'Double trouble front back earrings - cream and grey'
- Set od dve ogrlice, dva para minđuša i prstena 'Violetta 3 piece giftset'

- Extra lasting karmin u nijansi 'Pretty in pink'
Ovaj karmin sam naručila jer je bio na sniženju i koštao je 219 dinara. Za ovu nijansu sam se odlučila jer sam želela neku nijansu koja bi bila pogodna za izlaske ali i za dnevne varijante.
Do sada nisam imala prilike da ga nosim duži period i da proverim koliko je zaista postojan na usnama ali za sat, dva je zaista odličan.

- Bright start tečna fondacija za svežiji izgled u nijansi 'Nude'
Ovo je najsvetlija nijansa u ovoj kolekciji, ali kao što vidite na mojoj ruci, meni je malo tamna, hah. Međutim taj problem je rešen jer je ovo samo fondacija i preko ide sve ostalo odnosno tečni puder i puder u prahu (nemojte misliti da je ovakvo šminkanje meni rutina, već se šminkam tako kada izlazim). Fondacija je veoma bitna da vam se lice ne bi upalilo i da vam bubuljice ne bi izlazile, zato pre bilo čega što stavite na lice nanesite fondaciju.

- Minđuše 'Double trouble front back earrings - cream and grey'
Ja sam se u ove minđuše naprosto zaljubila kad sam ih ugledala u katalogu. Pre svega, veoma su neobične! Nose se tako što veći biser ide iza uva, a manji napred. Verovatno ste ove minđuše videli i na Rijani, pa je to još jedan razlog što sam toliko opčinjena njima.

- Set od dve ogrlice, dva para minđuša i prstena 'Violetta 3 piece giftset'
I najlepše sam ostavila za kraj. Ovaj set me je očarao i mislim da je predivan. Sve ovo što vidite na slikama, tj. dve ogrlice, dva para minđuša i prsten možete poručiti za nekih tričavih 700 ili 800 dinara. Iskreno, meni se baš isplati, s obzirom da Avon bižuterija ne rđa i ne izaziva alergijske reakcije. 


  Nadam se da vam se dopalo sve što sam vam u današnjem postu pripremila. Pišite mi u komentarima šta se vama najviše sviđa i šta biste vi možda poručili od ovoga.
Do sledećeg posta vam šaljem puuuno poljubaca. :*