петак, 31. јул 2015.

Vrnjačka Banja - outfit postovi | Dan 3 ♡

Ćao društvance!

Neću puno da dužim što se ovog posta tiče, jer u suštini i nema puno toga da se kaže, osim da je ovo neki pravi letnji outfit za dnevne varijante, hihi.
Još da dodam da je moja najbolja drugarica objavila prvi post iz Vrnjačke Banje koji možete pogledati OVDE, i ako želite obavezno postanite član njenog bloga.


Haljinica - OVS
Torbica - Shooter
Sandale - random butik









P.S. Još uvek nisam odabrala blog/medijske partnere, jer se javilo malo vas. Da vas podsetim odabraću tri cure a možete se javiti na mejl perfectshine7@yahoo.com

Do sledećeg posta,
Angelina.

понедељак, 27. јул 2015.

Vrnjačka Banja - outfit postovi | Dan 2 ♡

Ćao svima drage moje!

I evo mene sa novim postom, odnosno fotkama outfita koji sam nosila drugi dan u Vrnjačkoj Banji.
Moram vam pohvaliti ovaj kombinezon koji je tako lagan i prijatan da je to neverovatno. Zanimljivo je i to što ga možete nositi u dnevnim varijantama, možete i prilikom noćnih izlazaka uz malo upadljiviju šminku (konkretno mislim na oči). Isto tako ga možete kombinovati uz ravnu obuću ali i uz obuću sa platformom/potpeticom i tome slično.
Što se tiče srebrne torbice, e pa nju sam nosila na maturi i ona ima lančić unutra, da možete da je nosite na ramenu ali ja sam više za pismo torba varijantu. :)
Sandale su iste kao i u prošlom postu i ne bi ih menjala ni za šta, jer su najlepše i najudobnije sandale koje sam imala. Podsećaju me na tumblr stil.

Kombinezon - H&M
Torbica - P....S....
Sandale - random butik
 






P.S: Imam pitanje za vas. Da li je neka blogerka raspoložena da postanemo blog partneri/medijski partneri? Šaljite mi vaše odgovore na mejl perfectshine7@yahoo.com
Odabraću 3 blogerke. :)

Do sledećeg posta,
Angelina.

петак, 24. јул 2015.

Vrnjačka Banja - outfit postovi | Dan 1 ♡

Ćao društvo!

I evo mene posle malo duže pauze. Svi oni koji bi hteli da saznaju zašto me nije bilo na blogu 2 meseca, neka pošalju mejl na perfectshine7@yahoo.com

Okej, sada se vraćam na post. Prošlog petka sam krenula sa najboljom drugaricom u Vrnjačku Banju. Na putu do iste mi je pala napamet ideja da se vratim pisanju i da svaki dan fotkamo kombinacije koje ćemo nositi u grad (o da, i moja bff ima blog i možete ga pogledati OVDE).
Da to ne bi bilo fatalno u slučaju da nikog ne bi zanimali moji postovi, pitala sam vas na mojoj facebook stranici i instagram profilu da li biste voleli da se vratim pisanju i dobila sam gomilu pozitivnih i komentara podrške, na čemu sam vam beskrajno zahvalna jer me je to još više podstaklo da nastavim da radim ono što volim.

Uzgred, kako vam se dopada novi dizajn bloga? 


Outfit koji sam odabrala za prvi dan sastoji se iz Bershka crop topa, crne kožne suknjice iz random butika, torbice iz Shooter-a, sandala koje su takođe iz random butika, prstena koji je iz Avon-a, a crveni karmin je Aura.










Šaljem vam puno poljubaca, do sledećeg posta,
Angelina.