субота, 10. октобар 2015.

My favorite celebrities ♡


Verujem da i vi sanjate da vaši poznati miljenici konačno posete Srbiju i održe koncert. Sve tinejdžerke su ili Selenatori, Arianatori, Belieberi i tome slično, ali u mom slučaju, fandomi kojima sam se ja priključila jesu Rihanna Navy i Glambert.
Pa da, malo je reći da ih obožavam.
Kako je do tog 'obožavanja' došlo, pročitajte u nastavku.

Rihanna

Može se reći da Rihannu konstantno slušam i pratim već nekih 5 godina. Kao mala sam obožavala da gledam poljski muzički kanal Viva, na kome su puštali sve popularne pesme. Svaki put kada bi naišla neka Rihannina pesma, ja bih krenula da pevam, skačem, igram... i jednostavno sam shvatila da volim da je slušam. To se nastavilo, i svaka iduća pesma me je oduševljavala, zbog čega sam odlučila da krenem da čitam svaki članak o njoj, priklupljam postere, da nestrpljivo iščekujem svaku novu pesmu i novi album, itd.
I da, evo posle nekoliko godina, i dalje je pratim, i dalje sam nestrpljiva pri svakom njenom novitetu, i bez obzira na to što važi za jednu od zvezda koja ne daje baš dobar primer mladima, meni je ona sasvim uredu, jer se ponaša onako kako želi i radi ono što želi, voleli je drugi ili ne. Ono što još volim kod nje je to kako se oblači. Jednom je izjavila da voli da kupuje stvari koje je teško uskladiti pa joj je to onda izazov. Važi za modnu ikonu, i po mom mišljenju, ona može obući džak ili vreću i to će joj pristajati.
Stvarno ne bih mogla da izdvojim neku  njenu pesmu koja mi je omiljena, jer apsolutno sve obožavam i volim da slušam.



Adam Lambert

Adam... o njemu bih mogla da pišem do sutra jer to nije samo obožavanje njegovih pesama već i njega kao ličnosti.
Sve je počelo kada sam na radiu čula pesmu Ghost Town i istog trenutka se oduševila i zapitala ko to peva. Pretraživala sam i našla da je reč upravo o Adamu, pogledala sam spot i... savršenstvo je pravo. Tek posle kada sam još više pretraživala sam saznala da se zapravo takmičio u American Idol-u i da je stigao do samog kraja ali nažalost nije pobedio. Posle je krenuo da polako ali sigurno gradi svoju karijeru. Napravio je malo dužu pauzu i vratio se sa albumom The Original High, na kome se upravo nalazi pesma o kojoj sam vam pričala. Naravno da sam poslušala ceo album i to je definitivno jedan od albuma na kome ne postoji pesma koja nije sjajna. Juče je izbačen spot za pesmu Another Lonely Night sa tog istog albuma i logično da sam presrećna.
Adam se ponaša apsolutno normlano i nije u oblacima kao neke zvezde. U jednom intervjuu mu je voditeljka priznala da je on najpristojnija zvezda sa kojim je obavila intervju. Gledala sam njegove zabavne trenutke iz 2015. godine, i tada sam shvatila koliko je opušten i jednomrečju savršen.





Pitanje za vas glasi: Koje su vaše omiljene poznate ličnosti?


Do sledećeg posta,
Angelina.