субота, 26. септембар 2015.

Fall Outfit Ideas | 2015 ♡


Jesen je zvanično počela, pa zvanično može početi sezona jesenjih postova na raznim blogovima.
Iskreno, kada bi me neko pitao da li se radujem jeseni, ne bih znala da mu odgovorim, jer sa jedne strane postoje stvari koje volim kod jeseni ali i one koje ne podnosim. Naravno da volim šareno lišće i ulice koje se same dekorišu kada dođe jesen i lišće požuti, volim i atmosferu i boje jeseni, ali nešto što ne mogu da podnesem je kiša. Ma uopšte nisam ljubitelj kiše, jer prosto nisam ni za šta kišnim danima, samo bih da spavam. U suštini, više je pozitivnih stvari u vezi jeseni, a jedina negativna je - kiša.
No, da se mi vratimo na temu ovog posta i jesenje oblačenje koje prosto obožavam, jer me same neutralne boje, kao i džemperi jako usrećuju. Da, ja sam osoba koja obožava džempere. Početak jeseni možemo opisati i kao početak modne revije zvane: ko ima najlepši džemper?

Ovde sam izdvojila tri jesenje kombinacije: klasičnu, opuštenu i elegantniju.
Ja ne mogu da se odlučim za jednu jer obožavam sve tri.
Sama sam sve kombinovala na polyvore-u, gde me naravno možete zapratiti i to klikom OVDE.

Nadam se da će vam se post dopasti, a pitanje za vas glasi:
Koja vam se kombinacija najviše dopada?








Do sledećeg posta,
Angelina.

субота, 19. септембар 2015.

Everyday School Makeup ♡


Hejj!
I evo me sa novim postom posle tri nedelje (izviniteee). Nadam se da razumete da sam krenula u srednju školu i da jednostavno nisam našla vremena. Trudiću se da svakog vikenda na mom blogu bude po jedan novi post i baš zbog toga što će biti samo jedan post nedeljno, trudiću se da bude što kvalitetniji. :)

Spremajući se za školu pre neki dan, sinula mi je ideja: 'Lepo bi bilo da odradim neki post koji je vezan za jutro i školu' i kabum! Setila sam se da bi vas možda moja školska makeup rutina zanimala, i evo ga novi post koji je upravo o tome.
Znam da će neko od vas napisati da je ovo previše šminke (ja smatram da je taman), ali ja jednostavno imam više samopouzdanja, pre svega što se budim u 6 ujutro, pa onda zamislite na šta ličim. :D
Tako da, eto objašnjenja za sve i možemo da počnemo!

1. Lice
Za početak se umijem i nanesem sve Bioten proizvode a bitno je da napomenem kremu, koja je veoma bitna i ima ulogu podloge pre pudera.
Posle osnovne jutarnje rutine počinjem da se šminkam i prvo nanosim tečni puder, izblendam sve to beauty blenderom, zatim stavljam korektor ispod očiju i sve to fiksiram puderom u prahu.

2. Oči
Kada su u pitanju oči, prvo nanosim neutralnu senku (obeleženu strelicom na slici), popunjavam obrve i završavam maskarom (uglavnom to bude samo jedan sloj).

3. Usne
Što se tiče usana, tu nema neke filozofije. Ili stavim omiljenu neutralnu olovku za usne preko celih usana ili Baby Lips.

Iskreno se nadam da vam se ovaj post dopao. Na fotografijama su ispisani nazivi svih proizvoda.
U komentarima mi pišite da li se vi šminkate za školu, i kakva je vaša rutina. :)



Do sledećeg posta,
Angelina.