четвртак, 11. децембар 2014.

Chilling with Shine: Winter pics ♡

Četvrtak je! Vreme je za rubriku 'Chilling with Shine'. :) Hej drage moje čitateljke ( i poneki čitatelj), znam da sam u postu koji je izašao u subotu obećala da će biti DIY projekata u toku nedelje i sve je to bilo isplanirano za danas, međutim drugaričin rođendan je učinio svoje, nisam imala vremena. Izvinjavam se tome, ali sam vam pripremila novu temu 'Winter pics', tj. 'Zimske sličice'. Puno lepih sličica vas očekuje u nastavku.

Što se tiče zime kao godišnjeg doba, može se reći da i nisam baš veliki ljubitelj zime, ali ove godine je nekako drugačije i više se radujem predstojećim praznicima. Ne znam da li su fotografije na Pinterestu, We Heart Itu i raznim drugim sajtovima učinile svoje, ali jedno je sigurno: želim da ova zima bude drugačija i posebna. :)

Krećemo od meni omiljenih prazničnih ukrasa: jednostavne male sijalice, baš kao ove na slici ispod. Obožavam ih a ono što one mogu je zaista predivno, okačite ih u sobi na zidu od jednog kraja zida do drugog kraja i soba izgleda čarobno i odiše pozitivnim duhom. Uz dobru muziku sve je još divnije kao što je na primer ova pesma kojom sam se zarazila poslednjih dana. Poslušajte je OVDE.


Još jedan vid prazničnih ukrasa, ali zapravo onih prirodnih i predivne strukture jesu upravo pahuljice. Iskrena da budem nikad nisam videla baš ovako savršeno oblikovanu pahuljicu.


Kad smo već kod ukrasa, zašto ne biste izdvojili vreme da pregledate Pinterest i We Heart It kao i da na njima pronađete puno DIY projekata za pravljenje raznovrsnih ukrasa? :)

 

Prelazimo na lepotu. Da, upravo na noktiće mislim i mislim da ne treba preterivati. Jednostavna bela boja u znaku zime, savršeno i elegantno.


Kao što sam napomenula, muzika je neizbežan deo svakom uživanju, tako da uživajte u predstojećim praznicama uz svoju omiljenu plejlistu! 


Ovoj fotografiji nisam mogla da odolim. Toliko slatkoće na jednom mestu. Hihi. :)


 Naravno iako svi žele da izgledaju savršeno za vreme praznika, po mom mišljenju su praznici za uživanje. A zar slatkiši ne spadaju u uživanje? :)


Moj omiljeni deo zime su upravo oversized džemperi. Jednobojni ali i sa prefinjenim ukrasima, baš poput ovih na slici.


Neizbežan i najuzbudljiviji deo praznika definitivno je ukrašavanje kao i kićenje jelke. Da li ste već okitili jelku? :) 


Nova godina i Božić nam se bliže, a nadam se da ćete ostati uz moj blog i sledeće godine. :*


Ne zaboravite da popunite anketu u levom uglu bloga.
Nadam se da ste uživali i da sam probudila prazničnu čaroliju u vama. Ljubim vas. :*

Stranica na fejsu: OVDE.
Instagram: OVDE.

Love, Angelina.

8 коментара:

  1. Одговори
    1. hej zakon post ,vezano za džemper u potpunosti smo iste, a isto i ove lampice i to volim ,haha iako ne sjećam se da li sam ih imala prošle godine :/ ove mislim da hoću i da nisam ni ja neki zimski tip ili takvo što ali opet.. imam osjećaj da će ova zima biti izvanredna. samo bih ti željela nešto reći malo me ubija ova crna i bijela boja možda bi trebala boju teksta promjeniti jer me stvarno ubija,nemoj se ljutiti ako i ne promjeniš meni je to sasvim ok ,potrudiću se da opet pročitamm ..i da imam novi post pa ako imaš vremena posjeti me :iamforeverdirectioner.blogspot.com
      emma

      Избриши
    2. Hvala ti! :)
      Videću rezultat na kraju ankete pa ću sigurno nešto promeniti što se tiče dizajna jer sam primetila da mnoge iritira crna. :)
      Posetiću tvoj blog. :)

      Избриши
  2. Jojj što ja volim ovo praznično raspoloženje :)

    Super post! :)

    http://maricorner.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  3. odličan post:-) ♥
    www.christinnafashion.weebly.com

    ОдговориИзбриши