субота, 6. децембар 2014.

Recenzije mojih omiljenih lakova za nokte ♡

Hej, hej!

Razmišljala sam šta bi se moglo naći u ovom postu i prva ideja bila je upravo ova o kojoj ću vam pisati, međutim sinoć sam na Pinterestu pronašla mnoštvo DIY ideja, tako da sam pomislila da bi možda dobrodošao neki DIY za predstojeće praznike. Jutros sam se probudila i videla da je napolju tmurno, a kad su takvi dani obično mi se ništa ne radi, a i veoma su nepovoljni uslovi za fotografisanje. Ali ne brinite ništa DIY očekujte već ove nedelje ili možda sledeće subote.
Pošto u petak idem za Beograd, logično je da ću kupiti poneke stvarčice, od nakita, knjiga do odeće, pa sam mislila da vam postavim Haul post posle Beograda možda čak i u subotu ako stignem. Šta mislite o tome? Pišite mi u komentarima.

Ovo je prva recenzija koju radim, tako da, nemojte da se zčudite ako nešto tu ne bude štimalo. :D

Ovde se nalaze mojih osam omiljenih lakova koje najčešće koristim, jedan od njih je ustvari lak za izbeljivanje noktiju i pokazao se kao vrlo delotvoran pa sam želela da ga svrstam u ovu grupu.

Počećemo od Golden Rose lakova.

Prvi lak je klasično crni lak iz kolekcije 'Rich Color' i ja ga obožavam jer ga lako nanosim prvenstveno zbog 'maxi' četkice. Cena ovog laka je otprilike od 100 do 150 dinara zavisi od parfimerije.
Drugi lak iz kolekcije 'Jolly Jewels' obožavam da nanosim kada npr. ne želim da jednostavno nalakiram nokte već nokat na domalom prstu premažem ovim lakom. Oduševljavaju me boje šljokica. Cena ovog laka je od 150 do 200 dinara.


Takođe Golden Rose.

Ova dva laka su iz kolekcije 'Color Pro Expert' i o njima nema puno da se govori, osim da u meni bude neki utisak prefinjenosti. Boje su mnogo svetlije nego na papiru na slici ispod. Cena ovih lakova je od 100 do 150 dinara.



Rimmel.

Ovo je lak iz kolekcije 'Salon Pro' koji je dizajnirala Kate Moss. Na ekskurziji sam svratila u drogeriju Lilly i nijansa me je oduševila. Boja je kašmir roza, a kroz ovaj lak se mogu uočiti bukvalno mikro šljokice. Cena ovog laka je oko 250 do 300 dinara.

Essence.

I poslednji, ali ne i manje bitni, su lakovi Essence, mog omiljenog drogerijskog brenda. Prvi lak sa donje slike je, kao što sam na početku napomenula, za izbeljivanje noktiju. Ja ga obično nanesem pre nego što nanesem neki drugi lak preko, njega sam dobila u Cosmopolitanu. Drugi je Colour & Go, u poslednje vreme lak kog definitivno najčešće nanosim na nokte jer sam prezadovoljna. I njega sam takođe dobila u Cosmopolitanu (da, kupila sam dva ista Cosmopolitana samo zbog Essence proizvoda, jer u gradu u kom živim nema Lilly i DM drogerija). Treći je Effect nail polish, kog takođe najčešće nanosim pri ukrašavanju. Lakovi iz te Essence kolekcije su prosto očaravajući sa puno predivnih šljokica. Cena ovog laka je oko 200 do 300 dinara.

Nadam se da ste uživali u ovom postu i da vam nije bilo dosadno. Očekujte još puno zanimljivih postova.

Lajkujte stranicu bloga na fejsbuku OVDE.

Pratite me na instagramu OVDE.

Love, Angelina.♡

13 коментара:

  1. Super blog, Angelina. Svidja mi se ovaj post.. Pogledaj moj blog i zaprati me.
    http://worldarounyo.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  2. Obozavam Essence. Super post :-)
    http://petrascorner7.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  3. Zapratila sam blog a post je vrlo dobar :) Zaprati i ti mene ako nisi na blogu :)

    ОдговориИзбриши
  4. Roze Rimmel mi je najlepsi :))

    Tagovala sam te za Liebster Award na mom blogu: OVDE :)
    :) Nadam se da ces da ucestvujes :) <3

    ОдговориИзбриши
  5. Super post! I odlično je odrađeno. :)

    http://maricorner.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  6. predobroooo ,samo mozes limi reci koji editor za slike koristis pa da mozes postavit ove krugove u uglu slike ,,, molimm te odgovori mi

    ОдговориИзбриши